Toggle navigation
Search
Browse
EKT item types
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
In all fields
Subject
Type
Location
Title
Time
Creator/contributor
×
+
Search
Clear
Help
Χρήση βοτάνων στη ζυθοποίηση. Εφαρμογή με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου σε τρεις πειραματικές συνθήκες
This item is provided by the institution :
University of West Attica
Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item
*
share
Semantic enrichment by EKT
ΕΚΤ item type
Bachelor thesis
(EN)
EKT year
2021
(EN)
EKT historical period
Title
Χρήση βοτάνων στη ζυθοποίηση. Εφαρμογή με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου σε τρεις πειραματικές συνθήκες
Creator
Μαντασά, Θεοδώρα
Contributor
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κουσίση, Ελισάβετ
Ταταρίδης, Παναγιώτης
Δρόσου, Φωτεινή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Type
Πτυχιακή εργασία
Subject
Μπύρα με βότανα
Βότανα στη ζυθοποίηση
Μπύρα
Βότανα
Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο
Ζύθος με τριαντάφυλλο
Τριαντάφυλλο
Provider
University of West Attica
Repository / collection
Institutional Repository Polynoe
Subcollections
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Πτυχιακές εργασίες
Language
Greek
Issued
2021-02-25
Identifier
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-381
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/530
Publisher
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Created
2021-04-01T16:00:45Z
Rights
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές
*
Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!