Χρήση βοτάνων στη ζυθοποίηση. Εφαρμογή με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου σε τρεις πειραματικές συνθήκες

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Χρήση βοτάνων στη ζυθοποίηση. Εφαρμογή με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου σε τρεις πειραματικές συνθήκες

Μαντασά, Θεοδώρα

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Κουσίση, Ελισάβετ
Ταταρίδης, Παναγιώτης
Δρόσου, Φωτεινή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Μπύρα με βότανα
Βότανα στη ζυθοποίηση
Μπύρα
Βότανα
Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο
Ζύθος με τριαντάφυλλο
Τριαντάφυλλο


Greek

2021-02-25


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-04-01T16:00:45Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)