Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του ικανότητες

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του ικανότητες (EL)

Τσακιλιώτη, Ειρήνη (EL)

Δούκας, Χρήστος (EL)

Άλλο (EL)
other (EL)
Thesis (EL)
Other (EN)

2024-10-07T15:04:44Z
2018-02-28T12:07:43Z
2012-11-02T07:18:08Z (EL)


Η παρούσα πτυχιακή εργασία ασχολείται με την ιστορία του ελαιόλαδου από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι σήμερα και στην ελαιοκαλλιέργεια στην αρχαία Ελλάδα. Αναλύει τα χαρακτηριστικά και τους παράγοντες που επηρεάζουν το ελαιόλαδο, παρουσιάζονται οι κατηγορίες και οι ονομασίες του και γίνεται μία αναφορά στα κριτήρια προσδιορισμού του ελαιόλαδου. Ακόμη αναπτύσσεται γενικά η θρεπτική αξία του ελαιόλαδου και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή του ανθρώπου και πιο συγκεκριμένα στον οργανισμό του ανθρώπου όσο αναφορά την υγεία του. (EL)
Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2007--αα2821 (EL)

Ελαιόλαδο -- Υγειονομικές απόψεις (EL)
Olive oil -- Health aspects (EL)
Olive oil (EL)
Ελαιόλαδο (EL)

Ιδιότητες (EL)
Aging (EL)
Olive oil (EL)
Γήρανση (EL)
Properties (EL)
Ελαιόλαδο (EL)

Ελληνική γλώσσα


Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece (EL)
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδα (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.