Λειτουργικά τρόφιμα: Οι γνώσεις των καταναλωτών και οι προτιμήσεις τους

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
International Hellenic University   

Αποθετήριο :
Institutional Repository of the International Hellenic University   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Λειτουργικά τρόφιμα: Οι γνώσεις των καταναλωτών και οι προτιμήσεις τους (EL)

Κυριακοπούλου, Μαγδαληνή (EL)

Κυρανάς, Ευστράτιος (EL)

bachelorThesis
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία (EL)
Bachelor thesis (EN)

2024-10-07T21:15:32Z
2016-02-26
2022-04-12T11:25:49Z


Πτυχιακή εργασία - Σχολή Επιστημών Υγείας - Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, 2016 α.α 7486 (EL)


Λειτουργικά τρόφιμα (EL)
Καταναλωτές (EL)
Γνώσεις (EL)
Προτιμήσεις (EL)

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Επιστημών υγείας / Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (EL)

Default License




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.