Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου   

Αποθετήριο :
Θεάτρου Πόλις  | ΕΚΤ eJournals   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η Γκόλφω στην Επίδαυρο (EL)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ

info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Peer-reviewed Article (EN)

2023-05-10


Αισθάνοµαι σαν µαθητής που γράφει διαγώνισµα και στο διαγώνισµα πέφτειτο µάθηµα που έχει µελετήσει. Έτσι σκέφτηκα όταν διάβασα το ερώτηµά σας, γιατίπρόσφατα παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο η Γκόλφω σε σκηνοθεσία του ΝίκουΚαραθάνου και είχα την τιµή να συµµετέχω στο έµψυχο δυναµικό της παράστασης.1Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον δεκαπενταύγουστο, τον κόσµο, τη χαρά, τηνεπιτυχία.. (EL)


Ελληνική γλώσσα

Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (EL)


2654-1742
Θεάτρου Πόλις. Διεπιστημονικό περιοδικό για το θέατρο και τις τέχνες; Τεύχος 3-4 (2017-2018) ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ; 170 (EL)
Theater Polis. An Interdisciplinary Journal for Theatre and the Arts; Τεύχος 3-4 (2017-2018) ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ; 170 (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.