Η Καινή Διαθήκη του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού δίγλωττος, τουτέστι γραικική και αλβανητική: Δγιατα ε ρε Ε Ζοτιτ σονε κε να Σπετοί Ιησού Χριστοίτ μπε δι Fιουχε, δο με θενε Fερκιστε, ε δε Σκιπεταρτζε.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η Καινή Διαθήκη του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού δίγλωττος, τουτέστι γραικική και αλβανητική: Δγιατα ε ρε Ε Ζοτιτ σονε κε να Σπετοί Ιησού Χριστοίτ μπε δι Fιουχε, δο με θενε Fερκιστε, ε δε Σκιπεταρτζε. (EL)

-, -

-, -

book

1858


Βίβλος Κ.Δ. (EL)

Ελληνική γλώσσα

Εν Αθήναις : Τύποις Χ. Νικολάου Φιλαδελφέως, 1858 (EL)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.