Εφεύρεσις τύχης, δια της οποίας, εις στίχους διηρημένους με αριθμητικόν τρόπον, δύναται έκαστος να δοκιμάση το ροιζικόν του, με το μέσον της Σφαίρας: Αποκρίνεται δε καταλέπτως εις το ζήτημα του, μαντεύουσα πολλά συμβεβήκοτα της ζωής.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Εφεύρεσις τύχης, δια της οποίας, εις στίχους διηρημένους με αριθμητικόν τρόπον, δύναται έκαστος να δοκιμάση το ροιζικόν του, με το μέσον της Σφαίρας: Αποκρίνεται δε καταλέπτως εις το ζήτημα του, μαντεύουσα πολλά συμβεβήκοτα της ζωής. (EL)

-, - (EL)

-, - (EL)

book

1872


Τύχη (EL)

Ελληνική γλώσσα

Βενετία : Εκ του ελληνικού τυπογραφείου ο Φοίνιξ, 1872 (EL)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.