Προσδιορισμός της περιεκτικότητας του ελαιόλαδου σε ολικές φαινόλες τριών ποικιλιών ελιάς

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Προσδιορισμός της περιεκτικότητας του ελαιόλαδου σε ολικές φαινόλες τριών ποικιλιών ελιάς (EL)

Γκιόνη, Αϊντα (EL)

Καριπίδης, Χαράλαμπος (EL)
Γκιόνη, Αϊντα (EL)
Μπέζα, Παρασκευή (EL)

bachelorThesis

2023


Ελαιόλαδο - Ολικές Φαινόλες

Ολικές φαινόλες (EL)

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής (EL)
Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.