Συγκριτική μελέτη της ενζυμικής δράσης της πρωτεΐνης gp63 μεταξύ 7 διαφορετικών ειδών Leishmania

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1994 (EL)

Συγκριτική μελέτη της ενζυμικής δράσης της πρωτεΐνης gp63 μεταξύ 7 διαφορετικών ειδών Leishmania (EN)

Τζίνια, Αθηνά Κ. (EL)

Παπαδόπουλος, Γεώργιος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή ΙατρικήςΤμήμα Ιατρικής (EL)
Τζίνια, Αθηνά Κ. (EL)
-
Τσόλας, Ορέστης

ΟΙ ΛΕΙΣΜΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ LEISHMANIA ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΟΠΡΩΤΕΑΣΗ GP63, Η ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ PH ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ GP63, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ GP63 ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 7 ΣΤΕΛΕΧΗ LEISHMANIA ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ GP63 ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ PH ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΖΥΜΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ LEISHMANIA Η ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ. (EL)

doctoralThesis

Βέλτιστο PH (EL)


Ελληνική γλώσσα

1994


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.