Εμβρυολογική και πειραματική μελέτη της εμφανίσεως ηπατοκυττοειδών κυττάρων στα νησίδια του παγκρέατος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1991 (EL)

Εμβρυολογική και πειραματική μελέτη της εμφανίσεως ηπατοκυττοειδών κυττάρων στα νησίδια του παγκρέατος

Τσανάδης, Γεώργιος

Κωτούλας, Όθων (EL)
- (EL)
Τσανάδης, Γεώργιος
Λώλης, Δημήτριος
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΗΠΑΤΟΚΥΤΤΟΕΙΔΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΙΚΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ 20 ΕΜΒΡΥΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΥΗΣΕΩΣ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΗΠΑΤΟΚΥΤΤΟΕΙΔΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ HAMSTERS ΚΑΙ ΕΠΙΜΥΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΟΙ ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΜΩΝ, ΣΚΗΝΩΣΗ ΣΕ ΠΑΑΦΙΝΗ, ΛΗΨΗ ΤΟΜΩΝ 5-8 ΜΜ ΚΑΙ ΧΡΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΞΥΛΙΝΗΣ-ΗΩΣΙΝΗΣ ΚΑΙ PAS ΓΙΑ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟ (ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ). (ΠΕΡΙΚΟΠΗ)

doctoralThesis

ΕμβρυΪκό Πάγκρεας (EL)


Ελληνική γλώσσα

1991


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.