Food supplement based on high-phenolic extra virgin olive oil using nanotechnology

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Συμπλήρωμα διατροφής με βάση το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλής συγκέντρωσης πολυφαινολών και χρήση μεθόδων νανοτεχνολογίας (EL)
Food supplement based on high-phenolic extra virgin olive oil using nanotechnology (EN)

Δεμισλή, Σωτηρία (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Παπαδημητρίου, Βασιλική (EL)

masterThesis (EN)

2018
2018-12-14T11:21:25Z



Βιταμίνη D (EL)
Νανοτεχνολογία -- Μέθοδοι (EL)
Συμπληρώματα διατροφής (EL)
Νανογαλακτώματα (EL)
Ελαιόλαδο (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)