Functional natural bioactive ingredients, applications in food technology and analysis of potential economical impact

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Βιοδραστικά φυσικά συστατικά τροφίμων, εφαρμογές στην τεχνολογία τροφίμων και ανάλυση της εμπορικής αξιοποίησης (EL)
Functional natural bioactive ingredients, applications in food technology and analysis of potential economical impact (EN)

Γεωργουλάκη, Μαριάννα (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Ζερβού, Μαρία (EL)

masterThesis (EN)

2019
2020-02-24T13:03:33Z



Τεχνολογία τροφίμων (EL)
Τρόφιμα -- Ανάλυση (EL)
Επιχειρήσεις -- Τεχνολογικές καινοτομίες (EL)
Τρόφιμα -- Συστατικά (EL)
Επιχειρηματικότητα (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)