Use of aromatic and medicinal plants for the production of flavored wines

This item is provided by the institution :
University of Thessaly   

Repository :
University of Thessaly Institutional Repositoty   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Χρήση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για την παραγωγή αρωματισμένων οίνων (EL)
Use of aromatic and medicinal plants for the production of flavored wines (EN)

Τσεϊνέ, Γεωργία Ά. (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (EL)
Βογιατζή-Καμβούκου, Ελένη (EL)
Μανούρας, Αθανάσιος (EL)
Μαλισσιόβα, Ελένη (EL)

masterThesis (EN)

2023-03-13T11:13:31Z
2023



Οίνος (EL)
Αρωματικά φυτά (EL)
Φαρμακευτικά φυτά (EL)
Αλκοολική ζύμωση (EL)
Οργανοληπτικός έλεγχος (EL)

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας. (EL)

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (EN)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
free (EN)




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)