Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(2)
Διδακτορική διατριβή
(2)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(2)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(2)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(7)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(7)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(7)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(7)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
(7)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(7)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
(7)
Χρονολογία
1990 - 1994
(5)
1975 - 1979
(1)
1955 - 1959
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(7)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(5)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(5)
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(2)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
1 - 7 από 7 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Μεταβολές φυσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της ποικιλίας κορωνεϊκης κατά την πορεία ωρίμανσης του ελαιοκάρπου
Δημιουργός:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης, Koutsaftakis, Aristeidis
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μεταβολές υσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της ποικιλίας Κορωνέικης
Δημιουργός:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης Ι.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη μικροχλωρίδας και ποιοτικών χαρακτηριστικών στο επτάζυμο ψωμί Study of the microflora and quality characteristics of a traditional type of greek bread named "Eptazymo"
Δημιουργός:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος Ζ.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως ώριμων κίτρων και της μικροχλωρίδος των υπό εργαστηριακάς και βιομηχανικάς συνθήκας ζυμωθέντων
Δημιουργός:
Παπαμιχαήλ Μπαλατσούρα, Βασιλική
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1975
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως και της μικροχλωρίδος της εναποθηκευμένης εις κάδους ωρίμου κονσερβοληάς
Δημιουργός:
Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1958
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες
Δημιουργός:
Χασαπίδου, Μαρία Ν.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1991
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ STUDY OF THE MICROFLORA AND QUALITY CHARACTERISTICS OF A TRADITIONAL TYPE OF GREEK BREAD NAMED "EPTAZYMO"
Δημιουργός:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος, Katsaboxakis, Konstantinos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!