• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  7   από   7   τεκμήρια

     
    Μεταβολές φυσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της ποικιλίας κορωνεϊκης κατά την πορεία ωρίμανσης του ελαιοκάρπου
    Δημιουργός: Κουτσαυτάκης, Αριστείδης, Koutsaftakis, Aristeidis
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 1992
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μεταβολές υσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της ποικιλίας Κορωνέικης
    Δημιουργός: Κουτσαυτάκης, Αριστείδης Ι.
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 1992
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη μικροχλωρίδας και ποιοτικών χαρακτηριστικών στο επτάζυμο ψωμί Study of the microflora and quality characteristics of a traditional type of greek bread named "Eptazymo"
    Δημιουργός: Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος Ζ.
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 1992
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως ώριμων κίτρων και της μικροχλωρίδος των υπό εργαστηριακάς και βιομηχανικάς συνθήκας ζυμωθέντων
    Δημιουργός: Παπαμιχαήλ Μπαλατσούρα, Βασιλική
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 1975
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως και της μικροχλωρίδος της εναποθηκευμένης εις κάδους ωρίμου κονσερβοληάς
    Δημιουργός: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 1958
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες
    Δημιουργός: Χασαπίδου, Μαρία Ν.
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 1991
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ STUDY OF THE MICROFLORA AND QUALITY CHARACTERISTICS OF A TRADITIONAL TYPE OF GREEK BREAD NAMED "EPTAZYMO"
    Δημιουργός: Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος, Katsaboxakis, Konstantinos
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 1992
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ