Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(2)
Διδακτορική διατριβή
(2)
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(2)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
(2)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Σχολή Επιστημών Υγείας
(2)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Κτηνιατρικής
(2)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας ▶ Τμήμα Κτηνιατρικής
Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης
(2)
Χρονολογία
2020 - 2024
(1)
2010 - 2014
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(2)
Φορέας / συλλογή
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(2)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
1 - 2 από 2 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Διερεύνηση της οξειδωτικής σταθερότητας των λιπιδίων και των πρωτεϊνών κρέατος χοίρου μετά από προσθήκη εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς Investigation of the oxidative stability of lipids and proteins of pork meat following supplementation with olive leaf extracts
Δημιουργός:
Botsoglou, Evropi, Μπότσογλου, Ευρώπη
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Χρονολογία :
2013
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας ▶ Τμήμα Κτηνιατρικής ▶ Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Παρουσία της ωχρατοξίνης Α σε σφάγια χοίρου και στο αίμα ανθρώπων στην Ελλάδα The presence of ochratoxin A in slaughtered pigs and human blood in Greece
Δημιουργός:
Βλάχου, Μικέλα, Vlachou, Mikela
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας ▶ Τμήμα Κτηνιατρικής ▶ Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!