• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  18   από   18   τεκμήρια

     
    Μελέτη φυσικών και χημικών χαρακτηριστικών κελυφωτών φιστικιών με στόχο τη μείωση της αφλατοξίνης Study of the physical and chemical characteristics of pistachios with the aim of aflatoxin reduction
    Δημιουργός: Γεωργιάδου, Μαρία, Georgiadou, Maria
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Επίδραση πρωτεϊνών και διαιτητικών ινών φυτικής προέλευσης στην ανάπτυξη προϊόντων ελεύθερων γλουτένης με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά Effect of protein and dietary fibre in the quality characteristics of gluten-free bakery products
    Δημιουργός: Tsatsaragkou, Kleopatra, Τσατσαράγκου, Κλεοπάτρα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μάκρο και μίνι/νάνο-γαλακτώματα με τη χρήση διαφόρων γαλακτωματοποιητών και σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών Macro and mini/nano-emulsions production containing different emulsifiers and stabilizers: action of p-lant and fruit ingredients for the development of new flavors in final products
    Δημιουργός: Kaltsa, Olga, Καλτσά, Όλγα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Νανοτεχνολογία
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη της θερμικής επεξεργασίας τροφίμων με διαφορετικές γεωμετρίες με τη βοήθεια της υπολογιστικής ρευστοδυναμικής Study of simulation of thermal processing of foods with different geometries by computational fluid dynamics
    Δημιουργός: Dimou, Andreas, Δήμου, Ανδρέας
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
    Χρονολογία : 2015
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Βιοτεχνολογική παραγωγή πολυ-υδροξυαλκανοϊκών εστέρων και ανάπτυξη βιο-διυλιστηρίων για την αξιοποίηση παραπροϊόντων της βιομηχανικής διεργασίας παραγωγής βιοντίζελ από τον ηλίανθο Microbial production of poly(hydroxyalkanoates) and biorefinery development using by-product streams from sunflower-based biodiesel production processes
    Δημιουργός: Kachrimanidou, Vasiliki, Καχριμανίδου, Βασιλική
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιομηχανική Βιοτεχνολογία
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη και σχεδιασμός καινοτόμου βιοδιυλιστηρίου που βασίζεται στην αξιοποίηση της οινολάσπης και της ακατέργαστης γλυκερόλης προς παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας και πολυ-3-υδροξυ-βουτυρικού εστέρα μέσω μικροβιακών ζυμώσεων Biorefinery development and design using wine lees and crude glycerol for the production of value-added products and poly-(3-hydroxybutyrate) via fermentation
    Δημιουργός: Dimou, Charalampia, Δήμου, Χαραλαμπία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιομηχανική Βιοτεχνολογία, Βιοτεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2016
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη διεργασιών άλεσης δημητριακών καρπών με χρήση πεπιεσμένου αέρα: εφαρμογή και ποιοτική αξιολόγηση σε προϊόντα αρτοποιίας Development of jet milling process for cereals: implementation and quality evaluation of bakery products
    Δημιουργός: Protonotariou, Styliani, Πρωτονοταρίου, Στυλιανή
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Αξιοποίηση βιομηχανικών αποβλήτων και παραπροϊόντων για την ανάκτηση εκχυλισμάτων πλούσιων σε φαινολικά συστατικά και την ανάπτυξη βιοδιεργασιών για την παραγωγή ηλεκτρικού οξέος υψηλής καθαρότητας Valorisation of industrial waste and by-product streams for the extraction of phenolic compounds and the development of bioprocesses for the production and purification of succinic acid
    Δημιουργός: Alexandri, Maria, Αλεξανδρή, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιομηχανική Βιοτεχνολογία
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Χρήση διαφορετικών διεργασιών για την παρασκευή γαλακτωμάτων με σκοπό τον μικροεγκλεισμό βιοενεργών συστατικών Designing emulsions and nanostructures for the encapsulation of bioactive compounds
    Δημιουργός: Παξιμαδά, Παρασκευή, Paximada, Paraskevi
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες, Φυσικές Επιστήμες
    Χρονολογία : 2017
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη βιοδιεργασιών για την παραγωγή 1,3-προπανοδιόλης και 2,3-βουτανοδιόλης με χρήση αποβλήτων τροφίμων και ακατέργαστων ανανεώσιμων πρώτων υλών από βιομηχανίες παραγωγής βιοντήζελ και επεξεργασίας ζαχαροκάλαμου Bioprocess development for the production of 1,3-propanediol and 2,3-butanediol using food waste and crude renewable resources from biodiesel and cane sugar production processes
    Δημιουργός: Maina, Sofia, Μάινα, Σοφία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Περιβαλλοντική Βιοτεχνολογία, Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
    Χρονολογία : 2019
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Αξιοποίηση ανανεώσιμων πρώτων υλών από βιομηχανίες επεξεργασίας ζαχαροκάλαμου και σπόρων πλούσιων σε φυτικά έλαια μέσω μικροβιακών και ενζυμικών διεργασιών για την παραγωγή φουμαρικού οξέος, κηρών, βιολιπαντικών και ελαιοπηκτωμάτων Valorisation of renewable resources produced by sugarcane mills and oilseed processing industries via microbial and enzymatic processes for the production of fumaric acid, wax esters, biolubricants and oleogels
    Δημιουργός: Παπαδάκη, Αικατερίνη, Papadaki, Aikaterini
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Περιβαλλοντική Βιοτεχνολογία, Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
    Χρονολογία : 2018
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη βιοδιεργασιών και μεταγραφομική ανάλυση για την παραγωγή ηλεκτρικού οξέος μέσω μικροβιακών ζυμώσεων με χρήση αποβλήτων από βιομηχανικές διεργασίες παραγωγής χαρτιού Bioprocess development and transcriptomic analysis for succinic acid production via fermentation using waste streams for the pulp and paper industry
    Δημιουργός: Πατεράκη, Χρυσάνθη, Pateraki, Chrysanthi
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιομηχανική Βιοτεχνολογία
    Χρονολογία : 2018
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Μελέτη της εξάτμισης στην επιφάνεια περιστρεφόμενου δίσκου Study of evaporation on the surface of a rotating disc
    Δημιουργός: Kolokotsa, Dimitra, Κολοκοτσά, Δήμητρα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
    Χρονολογία : 2003
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Βελτιστοποίηση της ποιότητας αμυλούχων προϊόντων με μελέτη των ρεολογικών τους ιδιοτήτων και της μικροδομής τους
    Δημιουργός: Mandala, Ioanna, Μαντάλα, Ιωάννα
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Γεωπονική Βιοτεχνολογία
    Χρονολογία : 2002
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Σχεδιασμός και ανάπτυξη βιοαποικοδομήσιμων υλικών συσκευασίας με χρήση πρωτεϊνών και πολυσακχαριτών για τη συντήρηση τροφίμων φυτικής και ζωικής προέλευσης Design and development of protein- and polysaccharide-based biodegradable packaging materials for the preservation of plant and animal-origin foods
    Δημιουργός: Athanasopoulou, Evmorfia, Αθανασοπούλου, Ευμορφία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη υλικών, χαρακτηρισμός και δοκιμές
    Χρονολογία : 2025
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Σχεδιασμός καινοτόμων βιοδιυλιστηρίων και ανάλυση οικονομικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας για την παραγωγή βιογενών και βιοαποικοδομήσιμων προϊόντων Process design, techno-economic and environmental impact assessment of novel biorefineries for the sustainable production of bio-based and biodegradable products
    Δημιουργός: Ioannidou, Sofia-Maria, Ιωαννίδου, Σοφία-Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιομηχανική Βιοτεχνολογία, Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη βιοδιυλιστηρίου και βιοδιεργασιών για την παραγωγή βιογενούς ηλεκτρικού οξέος, πρωτεϊνών υψηλής καθαρότητας και βακτηριακής νανοκυτταρίνης: εφαρμογή στην παραγωγή βιοαποικοδομήσιμων μεμβρανών για συσκευασία τροφίμων Biorefinery and bioprocess development for the production of bio-based succinic acid, protein isolate and bacterial nanocellulose: the case of biodegradable film production for packaging applications
    Δημιουργός: Efthymiou, Maria-Nefeli, Ευθυμίου, Μαρία-Νεφέλη
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Βιοπροϊόντα
    Χρονολογία : 2022
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Ανάπτυξη βιοδιυλιστηρίου για την αξιοποίηση αποβλήτων οινοποιείων με χρήση καινοτόμων τεχνολογιών επεξεργασίας λιγνοκυτταρινούχας βιομάζας και βιομηχανικών ζυμώσεων για την παραγωγή προϊόντων βιοοικονομίας Biorefinery development using winery waste streams processed via novel lignocellulose pretreatment technologies and industrial fermentations for the production of bioeconomy products
    Δημιουργός: Φιλιππή, Αικατερίνη, Filippi, Aikaterini
    Τύπος τεκμηρίου: Διδακτορική διατριβή
    Επιστημονικό πεδίο: Τεχνολογίες βιοδιεργασιών, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Βιοπροϊόντα
    Χρονολογία : 2023
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ▶ Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
    Φορέας: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
    Συλλογή: National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ