Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Thesis
(2)
PhD thesis
(2)
Επιστημονικό πεδίο
Agricultural and Veterinary Sciences
(2)
Other Agricultural Sciences
(2)
Engineering and Technology
(7)
Other Engineering and Technologies
(7)
Food Science and Technology
(7)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Agricultural University of Athens
(7)
Agricultural University of Athens ▶ School of Food and Nutritional Sciences
Department of Food Science and Human Nutrition
(7)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(7)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
(7)
Χρονολογία
1990 - 1994
(5)
1975 - 1979
(1)
1955 - 1959
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(7)
Φορέας / συλλογή
Agricultural University of Athens
(5)
Digital Repository of Agricultural University of Athens
(5)
National Documentation Centre (EKT)
(2)
National Archive of PhD Theses
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(2)
1 - 7 από 7 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Μεταβολές φυσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της ποικιλίας κορωνεϊκης κατά την πορεία ωρίμανσης του ελαιοκάρπου
Δημιουργός:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης, Koutsaftakis, Aristeidis
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μεταβολές υσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της ποικιλίας Κορωνέικης
Δημιουργός:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης Ι.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Μελέτη μικροχλωρίδας και ποιοτικών χαρακτηριστικών στο επτάζυμο ψωμί Study of the microflora and quality characteristics of a traditional type of greek bread named "Eptazymo"
Δημιουργός:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος Ζ.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως ώριμων κίτρων και της μικροχλωρίδος των υπό εργαστηριακάς και βιομηχανικάς συνθήκας ζυμωθέντων
Δημιουργός:
Παπαμιχαήλ Μπαλατσούρα, Βασιλική
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1975
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως και της μικροχλωρίδος της εναποθηκευμένης εις κάδους ωρίμου κονσερβοληάς
Δημιουργός:
Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1958
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες
Δημιουργός:
Χασαπίδου, Μαρία Ν.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1991
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ STUDY OF THE MICROFLORA AND QUALITY CHARACTERISTICS OF A TRADITIONAL TYPE OF GREEK BREAD NAMED "EPTAZYMO"
Δημιουργός:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος, Katsaboxakis, Konstantinos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!