Toggle navigation
Search
Browse
Item types
Scientific fields
Schools/departments/institutes
Institutions
Collections
Interoperability
Info
The project
Help
For institutions
Contribute
Publication Requirements
Expression of Interest Form
Contact
ΕΛ
•
ΕΝ
AND
OR
NOT
×
Enter word or phrase
In all fields
Title
Creator/contributor
×
+
AND
OR
Item type
AND
OR
Scientific field
AND
OR
School/Department/Institute
AND
OR
Year
Institution / collection
ΕΚΤ e
Content
Services
repositories
EKT
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
More search options
Less search options
Search
Clear
Help
Filters
Filters
Clear
Item type
Thesis
(2)
PhD thesis
(2)
Scientific field
Agricultural and Veterinary Sciences
(2)
Other Agricultural Sciences
(2)
Engineering and Technology
(7)
Other Engineering and Technologies
(7)
Food Science and Technology
(7)
School/Department/Institute
Agricultural University of Athens
(7)
Agricultural University of Athens ▶ School of Food and Nutritional Sciences
Department of Food Science and Human Nutrition
(7)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(7)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
(7)
Year
1990 - 1994
(5)
1975 - 1979
(1)
1955 - 1959
(1)
Language
Greek
(7)
Institution / collection
Agricultural University of Athens
(5)
Digital Repository of Agricultural University of Athens
(5)
National Documentation Centre (EKT)
(2)
National Archive of PhD Theses
|
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
(2)
ΕΚΤ e
Content
Services
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
(2)
1 - 7 to 7 items
Sort by
Relevance
Ascending date
Descending date
Μεταβολές φυσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της ποικιλίας κορωνεϊκης κατά την πορεία ωρίμανσης του ελαιοκάρπου
Creator:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης, Koutsaftakis, Aristeidis
Item type:
PhD thesis
Scientific field:
Other Agricultural Sciences, Food Science and Technology
Υear:
1992
Language:
Greek
School/department/institute:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Institution:
National Documentation Centre (EKT)
Collection :
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
RDF
Μεταβολές υσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της ποικιλίας Κορωνέικης
Creator:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης Ι.
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
1992
Language:
Greek
School/department/institute:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Institution:
Agricultural University of Athens
Collection :
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Μελέτη μικροχλωρίδας και ποιοτικών χαρακτηριστικών στο επτάζυμο ψωμί Study of the microflora and quality characteristics of a traditional type of greek bread named "Eptazymo"
Creator:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος Ζ.
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
1992
Language:
Greek
School/department/institute:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Institution:
Agricultural University of Athens
Collection :
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως ώριμων κίτρων και της μικροχλωρίδος των υπό εργαστηριακάς και βιομηχανικάς συνθήκας ζυμωθέντων
Creator:
Παπαμιχαήλ Μπαλατσούρα, Βασιλική
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
1975
Language:
Greek
School/department/institute:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Institution:
Agricultural University of Athens
Collection :
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως και της μικροχλωρίδος της εναποθηκευμένης εις κάδους ωρίμου κονσερβοληάς
Creator:
Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
1958
Language:
Greek
School/department/institute:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Institution:
Agricultural University of Athens
Collection :
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
Διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες
Creator:
Χασαπίδου, Μαρία Ν.
Scientific field:
Food Science and Technology
Υear:
1991
Language:
Greek
School/department/institute:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Institution:
Agricultural University of Athens
Collection :
Digital Repository of Agricultural University of Athens
RDF
ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ STUDY OF THE MICROFLORA AND QUALITY CHARACTERISTICS OF A TRADITIONAL TYPE OF GREEK BREAD NAMED "EPTAZYMO"
Creator:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος, Katsaboxakis, Konstantinos
Item type:
PhD thesis
Scientific field:
Other Agricultural Sciences, Food Science and Technology
Υear:
1992
Language:
Greek
School/department/institute:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Institution:
National Documentation Centre (EKT)
Collection :
National Archive of PhD Theses |
ΕΚΤ
NA.Ph.D.
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!