• Search
  • Browse
    • Item types
    • Scientific fields
    • Schools/departments/institutes
    • Institutions
    • Collections
  • Interoperability
  • Info
    • The project
    • Help
  • For institutions
    • Contribute
    • Publication Requirements
    • Expression of Interest Form
  • Contact
  • ΕΛ • ΕΝ
More search options Less search options
Clear Help


Filters  

Filters

Clear
Item type
Scientific field
School/Department/Institute
Year
Language
Institution / collection
ΕΚΤ eContent Services
1  -  7   to   7   items

     
    Μεταβολές φυσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της ποικιλίας κορωνεϊκης κατά την πορεία ωρίμανσης του ελαιοκάρπου
    Creator: Κουτσαυτάκης, Αριστείδης, Koutsaftakis, Aristeidis
    Item type: PhD thesis
    Scientific field: Other Agricultural Sciences, Food Science and Technology
    Υear: 1992
    Language: Greek
    School/department/institute: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Institution: National Documentation Centre (EKT)
    Collection : National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Μεταβολές υσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της ποικιλίας Κορωνέικης
    Creator: Κουτσαυτάκης, Αριστείδης Ι.
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 1992
    Language: Greek
    School/department/institute: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Institution: Agricultural University of Athens
    Collection : Digital Repository of Agricultural University of Athens
    RDF

    Μελέτη μικροχλωρίδας και ποιοτικών χαρακτηριστικών στο επτάζυμο ψωμί Study of the microflora and quality characteristics of a traditional type of greek bread named "Eptazymo"
    Creator: Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος Ζ.
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 1992
    Language: Greek
    School/department/institute: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Institution: Agricultural University of Athens
    Collection : Digital Repository of Agricultural University of Athens
    RDF

    Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως ώριμων κίτρων και της μικροχλωρίδος των υπό εργαστηριακάς και βιομηχανικάς συνθήκας ζυμωθέντων
    Creator: Παπαμιχαήλ Μπαλατσούρα, Βασιλική
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 1975
    Language: Greek
    School/department/institute: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Institution: Agricultural University of Athens
    Collection : Digital Repository of Agricultural University of Athens
    RDF

    Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως και της μικροχλωρίδος της εναποθηκευμένης εις κάδους ωρίμου κονσερβοληάς
    Creator: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 1958
    Language: Greek
    School/department/institute: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Institution: Agricultural University of Athens
    Collection : Digital Repository of Agricultural University of Athens
    RDF

    Διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες
    Creator: Χασαπίδου, Μαρία Ν.
    Scientific field: Food Science and Technology
    Υear: 1991
    Language: Greek
    School/department/institute: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Institution: Agricultural University of Athens
    Collection : Digital Repository of Agricultural University of Athens
    RDF

    ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ STUDY OF THE MICROFLORA AND QUALITY CHARACTERISTICS OF A TRADITIONAL TYPE OF GREEK BREAD NAMED "EPTAZYMO"
    Creator: Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος, Katsaboxakis, Konstantinos
    Item type: PhD thesis
    Scientific field: Other Agricultural Sciences, Food Science and Technology
    Υear: 1992
    Language: Greek
    School/department/institute: Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
    Institution: National Documentation Centre (EKT)
    Collection : National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.
    RDF

    Close

    Close
      • Follow EKT

      Contact | Privacy Policy | Terms of use | Copyright Notice

      ©2025 National Documentation Centre

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ