Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Αρχική σελίδα
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Ανακαλύψτε
7 τεκμήρια
από αυτήν την σχολή/τμήμα/ινστιτούτο
Αναζήτηση
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
1 - 7 από 7 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Μεταβολές φυσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου της ποικιλίας κορωνεϊκης κατά την πορεία ωρίμανσης του ελαιοκάρπου
Δημιουργός:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης, Koutsaftakis, Aristeidis
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
Μεταβολές υσικοχημικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου της ποικιλίας Κορωνέικης
Δημιουργός:
Κουτσαυτάκης, Αριστείδης Ι.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη μικροχλωρίδας και ποιοτικών χαρακτηριστικών στο επτάζυμο ψωμί Study of the microflora and quality characteristics of a traditional type of greek bread named "Eptazymo"
Δημιουργός:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος Ζ.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως ώριμων κίτρων και της μικροχλωρίδος των υπό εργαστηριακάς και βιομηχανικάς συνθήκας ζυμωθέντων
Δημιουργός:
Παπαμιχαήλ Μπαλατσούρα, Βασιλική
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1975
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συμβολή εις την μελέτην της χημικής συστάσεως και της μικροχλωρίδος της εναποθηκευμένης εις κάδους ωρίμου κονσερβοληάς
Δημιουργός:
Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1958
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες
Δημιουργός:
Χασαπίδου, Μαρία Ν.
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1991
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΠΤΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ STUDY OF THE MICROFLORA AND QUALITY CHARACTERISTICS OF A TRADITIONAL TYPE OF GREEK BREAD NAMED "EPTAZYMO"
Δημιουργός:
Κατσαμποξάκης, Κωνσταντίνος, Katsaboxakis, Konstantinos
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
1992
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
Φορέας:
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Συλλογή:
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών |
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!