Η Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη (ΕΠ.Ε.Κ.Σ.Α) είναι ένα πολιτικά ανεξάρτητο κέντρο επιστημονικής έρευνας και προβληματισμού (Think Tank) που έχει την μορφή αστικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης. Σκοπός της Εταιρείας είναι η προαγωγή των αρχών της κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ισότητας μέσα από την επιστημονική έρευνα, την κοινωνικά προσανατολισμένη συμβουλευτική και τον δημόσιο διάλογο.


αποθετήριο | 277 τεκμήρια

Πάροχος υπηρεσίας : Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)  

Η Επιστημονική Επιθεώρηση «Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη» αποτελεί το βασικό μέσον προώθησης των σκοπών της Επιστημονικής Εταιρείας για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη. Δημοσιεύει επιστημονικά άρθρα και αναλύσεις κατόπιν κρίσης από ανώνυμους κριτές. Είναι το μοναδικό επιστημονικό περιοδικό τεκμηρίωσης και ανάλυσης κοινωνικών και δημοσίων πολιτικών που εκδίδεται στην Ελλάδα.

Δείτε όλα τα τεκμήρια της συλλογής μέσα απο το OpenArchives.gr

 Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας ΕΚΤ τύπο τεκμηρίου:
Τμήμα περιοδικού (277), Τμήμα έκδοσης (277), Επιστημονικό άρθρο (174), Άρθρο (174), Κριτική (73), Βιβλιοκρισία / Βιβλιοπαρουσίαση (73), Νεκρολογία (6), Σημείωμα / Σχόλιο (6), Εφήμερα (6), Αφιέρωμα (1)
Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας επιμέρους συλλογή:
Articles (159), Book Reviews (73), Conferences (11), Research (9), In Memoriam (6), Comment (6), Dialogue (5), In Honorem (1), Doctoral Research (1)