Η Ελληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης (ΕΕΠΕ) είναι επιστημονικό-μη κερδοσκοπικό σωματείο. Ιδρύθηκε το 1955 και από το 1975 διανύει τη δεύτερη περίοδο λειτουργίας του. Σκοπός του είναι η προαγωγή της επιστημονικής μελέτης του πολιτικού φαινομένου τόσο στις εθνικές όσο και στις διεθνείς του διαστάσεις. Η ΕΕΠΕ αναπτύσσει πολύπλευρη δραστηριότητα η οποία, ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνει τη διεξαγωγή συνεδρίων και διαλέξεων, την υποστήριξη σεμιναρίων, ερευνητικών δικτύων και ομάδων μελέτης, την έκδοση επιστημονικού περιοδικού, πρακτικά συνεδρίων και αυτοτελών μελετών.


αποθετήριο | 437 τεκμήρια

Πάροχος υπηρεσίας : Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)  

Η Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης είναι το επιστημονικό περιοδικό της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης (ΕΕΠΕ) που εκδίδεται συστηματικά από το 1993. Δημοσιεύει άρθρα με το σύστημα της διπλής ανώνυμης αξιολόγησης, με στόχο την ανάπτυξη της επιστημονικής συζήτησης και του δημοσίου διαλόγου. Για το σκοπό αυτό, υποστηρίζει τη διεπιστημονικότητα και τον πλουραλισμό μεθόδων, εννοιών, προσεγγίσεων και αντικειμένων έρευνας. Από το 2017, η Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης παρέχει διαδικτυακά ανοικτή πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Δείτε όλα τα τεκμήρια της συλλογής μέσα απο το OpenArchives.gr

 Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας ΕΚΤ τύπο τεκμηρίου:
Τμήμα περιοδικού (437), Τμήμα έκδοσης (437), Επιστημονικό άρθρο (434), Άρθρο (434), Κριτική (130), Βιβλιοκρισία / Βιβλιοπαρουσίαση (130), Σημείωμα / Σχόλιο (2), Εφήμερα (2), Σημείωμα εκδότη (1), Ανακοίνωση (1)
Πλοηγηθείτε στο περιεχόμενο επιλέγοντας επιμέρους συλλογή:
Articles (203), Book reviews (120), Special Section (60), Accounts (34), Discussions (10), Essays (3), Bibliographic Essay (3), Corrections (1), Accounts/ Prepublication (1), Comments-Announcements-News (1)