• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Καθαρισμός Βοήθεια
 

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Συνέδριο
Τύπος τεκμηρίου
Θέμα

1  -  30   από   109.734   αποτελέσματα
     
    Μελέτη της επίδρασης του ερυθρού οίνου και του αιθερίου ελαίου του θυμαριού στην μικροβιακή χλωρίδα του κρέατος σε διαφορετικές συνθήκες συντήρησης
    Δημιουργός: Ηλιόπουλος, Βασίλης
    Συντελεστής: Χαρουτουνιάν, Σέρκος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2010
    Θέμα: κρέας, θυμάρι, αιθέρια έλαια, wines, συντήρηση τροφίμων, meat, essential oils, κρασιά, thyme, microbial flora, food preservation
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF