Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(2.930)
Διδακτορική διατριβή
(420)
Μεταπτυχιακή εργασία
(2.510)
Εκπαιδευτικό υλικό
(15)
Επιστημονικό πεδίο
Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες
(1)
Τέχνες (Τέχνες, Ιστορία της Τέχνης, Ερμηνευτικές Τέχνες, Μουσική)
(1)
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός
(1)
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(1.939)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(869)
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
(664)
Γεωπονική μηχανική
(205)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(802)
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
(779)
Δασολογία
(20)
Εδαφολογία
(3)
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
(108)
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
(158)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(792)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(792)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(792)
Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
(186)
Επιστήμες Υγείας
(186)
Διατροφή και Διαιτολογία
(186)
Κοινωνικές Επιστήμες
(21)
Κοινωνική και Οικονομική Γεωγραφία
(20)
Περιβαλλοντικές μελέτες
(20)
Οικονομικά και Επιχειρήσεις
(1)
Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα
(1)
Φυσικές Επιστήμες
(327)
Βιολογία
(291)
Εντομολογία
(1)
Επιστήμη των φυτών
(130)
Ζωολογία
(4)
Θαλάσσια βιολογία και Βιολογία γλυκών υδάτων
(153)
Μικροβιολογία
(3)
Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
(26)
Γεωλογία
(1)
Γεωχημεία και Πετρολογία
(1)
Επιστήμες περιβάλλοντος
(22)
Μετεωρολογία και Επιστήμες της ατμόσφαιρας
(2)
Ορυκτολογία
(1)
Χημεία
(10)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών
(6)
Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών
Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής
(1)
Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών ▶ Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής
Εργαστήριο Θεωρητικής και Εφηρμοσμένης Διατροφής Αγροτικών Ζώων
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(3.016)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Γενικό Τμήμα
(139)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
(797)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
(616)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Εργαστήριο Γενικής Χημείας
(10)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Επιστημών των Ζώων
(6)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Ζώων
Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής
(7)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Ζώων ▶ Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής
Εργαστήριο Ανατομίας & Φυσιολογίας Αγροτικών Ζώων
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Ζώων ▶ Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής
Εργαστήριο Γενικής & Ειδικής Ζωοτεχνίας
(4)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Ζώων ▶ Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής
Εργαστήριο Εφηρμοσμένης Υδροβιολογίας
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Ζώων ▶ Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής
Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως & Διατροφής
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Επιστημών των Φυτών
(181)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών
Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος
(20)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών
Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
(795)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Εργαστήριο Γενικής και Γεωργικής Μετεωρολογίας
(2)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Εργαστήριο Γενικής και Γεωργικής Μικροβιολογίας
(3)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Εργαστήριο Συστηματικής Βοτανικής
(3)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Τομέας Βοτανικής και Μικροβιολογίας
(4)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Βοτανικής και Μικροβιολογίας
Εργαστήριο Φυσιολογίας & Μορφολογίας Φυτών
(4)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Τομέας Γεωργίας, Βελτίωσης Φυτών και Γεωργικού Πειραματισμού
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Γεωργίας, Βελτίωσης Φυτών και Γεωργικού Πειραματισμού
Εργαστήριο Γεωργίας
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Τομέας Δενδροκομίας και Αμπελουργίας
(17)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Δενδροκομίας και Αμπελουργίας
Εργαστήριο Αμπελολογίας
(14)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Δενδροκομίας και Αμπελουργίας
Εργαστήριο Δενδροκομίας
(3)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Τομέας Κηπευτικών Καλλιεργειών Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Κηπευτικών Καλλιεργειών Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου
Εργαστήριο Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Τομέας Φυτοπροστασίας και Περιβάλλοντος
(12)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Φυτοπροστασίας και Περιβάλλοντος
Εργαστήριο Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας
(4)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Φυτοπροστασίας και Περιβάλλοντος
Εργαστήριο Οικολογίας και Προστασίας Περιβάλλοντος
(2)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών των Φυτών ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ▶ Τομέας Φυτοπροστασίας και Περιβάλλοντος
Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας
(6)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας
(108)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας
Τμήμα Βιοτεχνολογίας
(108)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας ▶ Τμήμα Βιοτεχνολογίας
Εργαστήριο Γενετικής
(4)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών
(665)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
(664)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών, Αγροτικών Συστημάτων & Αγροτικής Κοινωνιολογίας
(2)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Εργαστήριο Πληροφορικής
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Εργαστήριο Πολιτικής Οικονομίας & Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Περιβάλλοντος και Γεωργικής Μηχανικής
(6)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Περιβάλλοντος και Γεωργικής Μηχανικής
Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
(206)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Περιβάλλοντος και Γεωργικής Μηχανικής ▶ Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Περιβάλλοντος και Γεωργικής Μηχανικής ▶ Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Εργαστήριο Εδαφολογίας & Γεωργικής Χημείας
(3)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Περιβάλλοντος και Γεωργικής Μηχανικής ▶ Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής
Εργαστήριο Ορυκτολογίας & Γεωλογίας
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος
(1.103)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος
Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής
(200)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος
Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
(152)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος
Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
(751)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(11)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
(5)
Χρονολογία
2025 - 2029
(31)
2020 - 2024
(1.197)
2015 - 2019
(1.187)
2010 - 2014
(528)
2005 - 2009
(4)
1995 - 1999
(2)
1990 - 1994
(24)
1985 - 1989
(12)
1980 - 1984
(6)
1975 - 1979
(11)
1970 - 1974
(6)
1965 - 1969
(10)
1960 - 1964
(7)
1955 - 1959
(10)
1945 - 1949
(1)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(132)
Ελληνική γλώσσα
(2.910)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(3.043)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(3.043)
Επιμέρους συλλογή
Διδακτορικές Διατριβές
(420)
Μεταπτυχιακές Διατριβές
(2.510)
Ψηφιακό Υλικό του Εργαστηρίου Αμπελολογίας
(15)
1 - 30 από 3.043 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ανοσορυθμιστικό δυναμικό του όξινου ορού γιαούρτης Immunomodulatory potential of acid whey yogurt
Δημιουργός:
Καραβούλια, Μαγδαληνή Ν.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Θαλάσσια βιολογία και Βιολογία γλυκών υδάτων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιοποίηση της ελληνικής βάσης δεδομένων διατροφικής σύστασης και ποιοτικών χαρακτήρων επώνυμων συσκευασμένων τροφίμων (ΗelΤΗ) για τη σύγκριση των μεσογειακών τροφίμων στην Ελλάδα με βάση το διεθνές σύστημα Νutriscore Utilization of the Hellenic Thesaurus of Branded Food Composition Data (HeITH) for the comparison of Mediterranean foods in Greece based on the international Nutriscore system
Δημιουργός:
Σαββίδου, Τερέζα Μ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της συμπεριφοράς των καταναλωτών και της προθυμίας πληρωμής τους για λειτουργικά τρόφιμα (γιαούρτη) τα οποία διαθέτουν ισχυρισμούς υγείας ή και προβιοτικά Study of consumer behavior and their willingness to pay for functional foods (yogurt) that have health claims or probiotics
Δημιουργός:
Αγγελοπούλου, Βασιλεία Δ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Σχεδιασμός και ανάλυση αρδευτικού δικτύου υπό πίεση στον Πάνορμο Τήνου, χρησιμοποιώντας ως κεφαλή την εκροή μονάδας βιολογικού καθαρισμού Design and analysis of pressurized irrigation network in Panormos of Tinos island using the flow of a wastewater treatment facility
Δημιουργός:
Κώτσος, Λουκάς Κ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική μηχανική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της παραγωγής πολυ(3-υδροξυ-βουτυρικού) εστέρα μέσω μικροβιακών ζυμώσεων με χρήση του Azohydromonas lata Study of poly(3-hydroxy-butyrate) production through microbial fermentations using Azohydromonas lata
Δημιουργός:
Κοσμοπούλου, Γεωργία Αγγελική Κ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάλυση ανθεκτικότητας του ακάρεος Varroa destructor (Acari: Varroidae) σε ακαρεοκτόνα και ανάπτυξη εφαρμογών αντιμετώπισης, με χρήση βιοτεχνολογίας και βιοεντομοκτόνων Analysis of Varroa destructor (Acari: Varroidae) resistance to acaricides and development of novel treatments based on Biotechnology and Bio-insecticides
Δημιουργός:
Βλογιαννίτης, Σπυρίδων Λ.
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Χρήση της διατροφικής ετικέτας nutri-score στη φέτα Π.Ο.Π & η συμπεριφορά του καταναλωτή Use of nutri-score nutrition label in feta PDO & consumer behavior
Δημιουργός:
Δάβρη, Αναστασία Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Πρότυπα ποικιλότητας, βιοπαρακολούθηση και διατήρηση της χλωρίδας των Ιονίων Νήσων - Τα ενδημικά φυτικά είδη της Ζακύνθου Diversity patterns, monitoring and conservation of the flora of the Ionian Islands - The endemic plant species of Zakynthos Island
Δημιουργός:
Βαλλή, Άννα Θαλασσινή Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση του χρόνου εκχύλισης της ρητίνης στον οργανοληπτικό χαρακτήρα σε οίνους Σαββατιανό Effect of resin extraction time on organoleptic character in Savatiano wines
Δημιουργός:
Γαϊτανά, Χριστίνα Κ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων, Διατροφή και Διαιτολογία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση των εδώδιμων επικαλύψεων στην ποιότητα και τον χρόνο ζωής στο φρέσκο τοματάκι Effect of edible coatings on quality and shelf life of fresh cherry tomato
Δημιουργός:
Χριστοφάκη, Εμμανουέλα Σ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Τεχνικοοικονομική Ανάλυση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων που εντάχθηκαν στο μέτρο των Επενδυτικών Ενισχύσεων: η περίπτωση της Π.Ε. Αρκαδίας Techno-economic Analysis of Agricultural Holdings that joined the measure of Investment Aid: the case of the Arcadia Regional Unit
Δημιουργός:
Μαρούτα, Νίκη Γ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτες συσχέτισης πλήρους γονιδιώματος (GWAS) με στόχο την εύρεση πληροφοριών για το σύστημα αλληλεπίδρασης των πυρηνικών υποδοχέων σε επίπεδο μεταγραφής και τη συμβολή του στη διατήρηση της ομοιόστασης Genome wide association studies (GWAS) in an effort to provide insights into the complex interplay of nuclear receptor transcriptional networks and their contribution to the maintenance of homeostasis
Δημιουργός:
Μήτσης, Αθανάσιος Δ., Mitsis, Athanasios D.
Τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Επιστημονικό πεδίο:
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Χρονολογία :
2023
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένης Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας ▶ Τμήμα Βιοτεχνολογίας
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Έκθεση του ελληνικού πληθυσμού σε πρόσθετα, βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων Exposure of the Greek population to additives, based on European standards
Δημιουργός:
Δημερτίκα, Λορένα Γ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προθυμία πληρωμής προϊόντων κεφίρ από τους καταναλωτές στην Ελλάδα Consumers’ willingness to pay for kefir for customers in Greece
Δημιουργός:
Γιαννάκης, Γεράσιμος Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση του Αγγελιοφόρου στην προθυμία αγοράς φυτικών υποκατάστατων κρέατος Messenger effect on the willingness to purchase plant-based meat alternatives
Δημιουργός:
Αλεξανδρίδης, Ιωσήφ Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιοριστικοί παράγοντες και προθυμία πληρωμής καταναλωτών για τσιπούρα επεξεργασμένη με τη μέθοδο της ωσμωτικής αφυδάτωσης Determinants and consumer willingness to pay for sea bream fillets treated with the method of osmotic dehydration
Δημιουργός:
Μπασδέκη, Ευγενία Δ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της επίδρασης της πρωτεΐνης νέκρωσης και παραγωγής αιθυλενιου (VdNEP) του μύκητα Verticillium dahliae στην παθογένειά του Study of the effect of the necrosis and ethylene production protein (VdNEP) of the fungus Verticillium dahliae on its pathogenesis
Δημιουργός:
Μουτζουρέλλη, Χρυσοβαλάντου Γ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση εκχυλισμάτων βοτάνων ως προς την αντιοξειδωτική τους δράση και το φαινολικό τους περιεχόμενο – Αξιοποίηση του βέλτιστου εκχυλίσματος στην παρασκευή εδώδιμων μεμβρανών παρουσία πηκτινών και καρραγενάνης Evaluation of herbal extracts in terms of their antioxidant capacity and phenolic content – Utilization of the optimal extract in the preparation of edible films in the presence of pectins and carrageenan
Δημιουργός:
Αποστολίδη, Ισιδώρα Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της διαθεσιμότητας του οξυγόνου, της δομής και των θρεπτικών συστατικών διαφόρων υποστρωμάτων στις διαστελεχειακές αλληλεπιδράσεις μεταξύ διαφορετικών στελεχών του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria Monocytogenes Impact of oxygen availability, structure and nutrients of different substrates on growth and inter-strain interactions of Listeria Monocytogenes strains
Δημιουργός:
Αργυροκαστρίτης, Γεώργιος Ι.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Εμπειρική ανάλυση της επίδρασης των ποιοτικών χαρακτηριστικών της μπύρας στη τιμή της με τη χρήση της ηδονικής μεθόδου Empirical analysis of the effect of quality characteristics of beer on its price using the Hedonic Approach
Δημιουργός:
Αρώνη, Μελίνα Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επιχειρηματικό Σχέδιο εταιρείας παραγωγής και εμπορίας οίνου Winery Business Plan
Δημιουργός:
Μυλωνά, Στέλλα I.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη βιοενεργών χαρακτηριστικών αίγειου πρωτογάλακτος Study of bioactive components of goat colostrum
Δημιουργός:
Τσιλιμιγκάκη, Δέσποινα Μ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της ενσωμάτωσης ενός μίγματος φυτικών βιοενεργών συστατικών στο σιτηρέσιο των προβατινών επί του επιπέδου της γαλακτοπαραγωγής, της χημικής σύστασης και της οξειδωτικής σταθερότητας του πρόβειου γάλακτος Effect of dietary supplementation with a mixture of plant bioactive components on milk production, chemical composition and oxidative stability in dairy ewes
Δημιουργός:
Καραγεώργου, Αγορή Δ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής, Θαλάσσια βιολογία και Βιολογία γλυκών υδάτων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση σύγχρονων μεθόδων για την εκτίμηση της μικροβιολογικής αλλοίωσης και τον διαχωρισμό φρέσκων αποψυγμένων φιλέτων από μπούτι κοτόπουλου Evaluation of contemporary methods for the assessment of microbiological spoilage and discrimination of fresh thawed chicken thigh fillets
Δημιουργός:
Τσέκος, Γεώργιος Τ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπτυξη νέου τυριού τυρογάλακτος τύπου ‘Ξινομυζήθρας’ με χρήση προβιοτικής / προστατευτικής καλλιέργειας Development of a new ‘Xinomyzithra’ type whey cheese using probiotic / protective culture
Δημιουργός:
Λάσκαρης, Εμμανουήλ Δ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Εφαρμογή των σύγχρονων μη επεμβατικών μεθόδων, FTIR, Videometer, Fresh Detect και E-nose, στην εκτίμηση της ποιότητας των ιχθύων και της νοθείας στα προϊόντα τους Application of contemporary, non-invasive methods, FTIR, Videometer, Fresh Detect and E-nose, in assessing the quality of fish and the adulteration in their products
Δημιουργός:
Τσολιάκου, Δήμητρα Ι.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη κινητικής αλκοολικής ζύμωσης και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών οίνων που παρήχθησαν με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών ζυμομυκήτων Study of alcoholic fermentation kinetics and organoleptic characteristics of wines produced by selected yeast strains
Δημιουργός:
Παπαδημητρίου, Στυλιανή Ε.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση του χρόνου αφαίρεσης ζιζανίων στην απόδοση σε σπόρο και βιομάζα της καλλιέργειας ελαιοκράμβης Assessment of weed removal time in seed and biomass yields in rapeseed cultivation
Δημιουργός:
Χατζηνικολάου, Νικόλαος Ι.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Αγροτικής Παραγωγής Υποδομών και Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανίχνευση και ταυτοποίηση βακτηρίων που συμμετέχουν στην αλλοίωση των εδώδιμων φαιοφυκών Alaria esculenta και Saccharina latissima με τη χρήση μοριακών τεχνικών Detection and identification of bacteria involved in the spoilage of the edible algae Alaria esculenta and Saccharina latissima
Δημιουργός:
Μαυροπούλου, Μαρία Κ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προθυμία αγοράς προϊόντων καλλιεργημένου κρέατος Willingness to pay for cultured meat products
Δημιουργός:
Μαρίνου, Χριστίνα Σ.
Τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Σχολή/τμήμα/ινστιτούτο:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών ▶ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!