Σχεδίαση και ανάπτυξη ειδικής εφαρμογής λογισμικού για άτομα με αυτισμό

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Σχεδίαση και ανάπτυξη ειδικής εφαρμογής λογισμικού για άτομα με αυτισμό

Τσαμπερτίδης, Χρήστος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2019-12

2019-12


Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η ανάπτυξη λογισμικού το οποίο στοχεύει στην βελτίωση συγκεκριμένων δεξιοτήτων ατόμων που πάσχουν από Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση της χρήσης τέτοιου είδους λογισμικού από τη συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, καθώς η δημιουργία τους γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται μια ανάλυση του φάσματος του αυτισμού. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται ανάλυση της αρχιτεκτονικής του περιβάλλοντος Android το περιβάλλον δηλαδή στο οποίο απευθύνεται η εφαρμογή καθώς και των αναπτυξιακών εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν. Στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο παρουσιάζεται αναλυτικά η δημιουργία της εφαρμογής.

Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη

Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.