Ανάλυση δύο μη συστημικών τραπεζών τη Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και της Τράπεζας Αττικής

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ανάλυση δύο μη συστημικών τραπεζών τη Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας και της Τράπεζας Αττικής

Βαλιάκα, Παναγιώτα

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2019

2019


Η τράπεζα σαν θεσμός αποτελεί στυλοβάτη κάθε οικονομίας. Οι τράπεζες είναι γενικά υπεύθυνες για την λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος κάθε χώρας. Συστημικές είναι οι τράπεζες οι οποίες αν πάθουν κάτι καταρρέει όλο το τραπεζικό σύστημα. Όσες δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία είναι οι μη συστημικές. Στην εργασία αυτή ασχολούμαστε με τις μη συστημικές τράπεζες και συγκεκριμένα με δύο εξ’ αυτών την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και την Τράπεζα Αττικής. Όπως προκύπτει από την ανάλυση των βασικών τους αριθμοδεικτών αλλά και μεγεθών οι δύο μη συστημικές τράπεζες κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και γενικά βρίσκονται σε καλή χρηματοοικονομική κατάσταση παρά την κρίση με ορατά σημάδια βελτίωσης στο προσεχές μέλλον.

Τ > Τράπεζες και τραπεζική, Συνεταιριστικές - Ελλάδα
Α > Αριθμοδείκτες
Τ > Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες - Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες - Χρηματοοικονομική ανάλυση
Αριθμοδείκτες
Τράπεζες και τραπεζική, Συνεταιριστικές - Ελλάδα

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.