Η πτυχιακή μου εργασία περιλαμβάνει με λίγα λόγια τα Βοτανικά χαρακτηριστικά και τις ποικιλίες της Νεκταρινιάς με λεπτομερή επί μέρους ανάλυση, αρχικά σε όλα τα στάδια της καλλιέργειάς της, από την εγκατάσταση της έως την συσκευασία της, και στην συνέχεια γίνεται αναφορά στους εχθρούς και στις ασθένειες της. Στο τέλος της παρούσας εργασίας μου αναφέρονται ορισμένα στοιχεία για την παραγωγή και την καλλιέργεια της Νεκταρινιάς, τόσο στον ευρύτερο χώρο της Ελλάδος, όσο και ειδικά στον Ν.Ημαθίας που είναι και η κύρια περιοχή όπου καλλιεργείται, και που είναι και ο τόπος της μόνιμης διαμονής μου.
Ρ > Ροδακινιά
Agricultural and Veterinary Sciences ▶ Other Agricultural Sciences Agricultural Engineering
(EN)
Ροδακινιά
Greek
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)