Η διαπιστωμένη στροφή των καταναλωτών την τελευταία δεκαετία στα γεωργικά προϊόντα και είδη διατροφής που παράγονται με μεθόδους βιολογικής γεωργίας, σε συνδυασμό με την πενταετή ενίσχυση μετατροπής των συμβατικών καλλιεργειών σε βιολογικές στα πλαίσια του κανονισμού 2078/92, την δυνατότητα επιδότησης για την δημιουργία οινοποιείου και την συνειδητή αλλαγή στην νοοτροπία του αμπελουργού σχετικά με τον τρόπο καλλιέργιειας του αμπελώνα, είχαν σαν αποτέλεσμα το αυξημένο ενδιαφέρον παραγωγής, οινοποιήσιμων κυρίως σταφυλιών, με βάση τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.
Φ > Φυτοπροστασία
Α > Αμπέλια - Βιολογική γεωργία
Agricultural and Veterinary Sciences ▶ Agriculture, Forestry and Fisheries Agronomy and Crop Science
(EN)
Αμπέλια - Βιολογική γεωργία
Φυτοπροστασία
Greek
Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)