Σχεδιασμός και ανάπτυξη σειράς Τατουάζ

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Σχεδιασμός και ανάπτυξη σειράς Τατουάζ

Καλέας, Γεώργιος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2011

2011


Παρακάτω θα παρουσιαστούν κάποια σχέδια για τατουάζ σχεδιασμένα στο χέρι με μολύβι και επεξεργασμένα σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων ( Photoshop ) που οι ιδέες τους είναι παρμέμες από αρχαίους ελληνικούς μύθους. Ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι τις πολητιστικής κληρονομιας μας. Επίσης θα αναλυθεί ο μύθος κάθε σχεδίου για να γίνει κατανοητό η επιλογή των σχεδίων όπως γι να δοθεί η απαρέτητη παρουσίαση κάθε μύθου και τις ιστορίας γύρω του. Τα σχέδια επιλέχθηκαν με κριτήριο τους μύθους κάθε σχεδίου, την παρουσία και την επανάληψη του μέσα στην ιστορία και φυσικά την δυναμικότητα του για πραγματοποίηση τους σαν σχέδια ή τατουάζ.


Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Bιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.