Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ανάλυση Ο.Ε.

Κατσάνος, Ιωάννης
Ταρενίδης, Γεώργιος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2013

2013


Στην εργασία θα ασχοληθούμε με την Ομόρρυθμη εταιρία, την κατεξοχήν προσωπική εταιρία. Η εργασία αυτή χωρίζεται σε δύο (2) μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει το νομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο βασίζεται η ομόρρυθμη εταιρία, τα βασικά χαρακτηριστικά της, τη διαφορά της με την Ε.Ε. Στο δεύτερο μέρος ή αλλιώς το πρακτικό κομμάτι της εργασίας αφορά τη λογιστική παρακολούθηση της ομόρρυθμης εταιρίας μέχρι το κλείσιμο των βιβλίων και τον προσδιορισμό του αποτελέσματος.

Ε > Εταιρείες

Εταιρείες

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.