Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανία κρέατος ζλάτης για την παραγωγή γύρου

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2011 (EN)
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανία κρέατος ζλάτης για την παραγωγή γύρου

Τσακώνη, Αθανασία

Η εργασία ασχολείται με την εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανία κρέατος και αλλαντικών ΖΛΑΤΗΣ και συγκεκριμένα στον γύρο. Αρχικά γίνεται μια αναφορά γενικά για το HACCP που έχει να κάνει με τον ορισμό και την ιστορική του εξέλιξη, τους λόγους που το επιβάλλουν, τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτό και τα στάδια εφαρμογής του συστήματος HACCP. Στη συνέχεια γίνεται σχεδιασμός και προετοιμασία του HACCP, όσον αφορά την σύσταση, τους στόχους και τα μέσα εκπαίδευσης της ομάδας HACCP. Για την εφαρμογή του συστήματος HACCP υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, που αποσκοπούν στην ορθή βιομηχανική πρακτική και υγιεινή στις βιομηχανίες, σχετικά με την διαδικασία παραγωγής, τις εγκαταστάσεις, τον εξοπλισμό και το προσωπικό της βιομηχανίας. Επίσης υιοθετούνται μέτρα που αφορούν την καταπολέμηση των τρωκτικών και εντόμων, καθώς κι ένα πρόγραμμα για την καθαριότητα και την απολύμανση που πρέπει να χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες.

Thesis
NonPeerReviewed

Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)