Επιχειρησιακό πλάνο του ομίλου εταιρειών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"

Επιχειρησιακό πλάνο του ομίλου εταιρειών

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Επιχειρησιακό πλάνο του ομίλου εταιρειών "ΓΕΡΜΑΝΟΣ"

Χητά, Ελευθερία-Ναταλία

Thesis
NonPeerReviewed

2008


Ο Όμιλος Εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ ξεκίνησε το 1980 με το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης μπαταριών στην Αθήνα. Σήμερα στα 27 χρόνια δράσης του έχει καταφέρει να αποτελεί έναν επιχειρηματικό οργανισμό με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και δυναμική παρουσία στο εξωτερικό. Σταθερά προσανατολισμένος στο Όραμά του "να συνδέει τον καθημερινό άνθρωπο με την τεχνολογία" επιδιώκει την ανάπτυξη του ισχυροποιώντας παράλληλα το πολυεθνικό του προφίλ. Ο Όμιλος Εταιρειών ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί έναν Ελληνικό Πολυεθνικό Όμιλο με δραστηριότητα στους τομείς της Τεχνολογίας και της Ενέργειας. Σήμερα απασχολεί 5.000 εργαζόμενους, διαθέτει 950 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε 7 χώρες καλύπτοντας γεωγραφικά μια περιοχή με περισσότερους από 150 εκατομμύρια κατοίκους, ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα της Ενέργειας μέσω του Βιομηχανικού Συγκροτήματος SUNLIGHT. Ο κλάδος της αγοράς χαρακτηρίζεται από υψηλή διείσδυση, η οποία όμως δεν αφήνει κανένα περιθώριο επανάπαυσης στις επιχειρήσεις του κλάδου. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν κλάδο που τον χαρακτηρίζει ο υγιής ανταγωνισμός, ο οποίος συμβάλει στην υψηλή ποιότητα ως προς τη διάθεση προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτόν. Συνοδεύεται δε από χαμηλές τιμές και προσφορές που έχουν ως συνέπεια τη διευκόλυνση των επιλογών του τελικού καταναλωτή. Στόχος του Ομίλου είναι να βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις ώστε να έχει τη δύναμη να προσφέρει πρώτος κάθε νέα τεχνολογία στον καταναλωτή.

Επιχειρήσεις
Επιχειρηματική δραστηριότητα

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.