Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Αυτόματοι πωλητές

Ζυμωνόπουλος, Αντώνης

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2011

2011


Τα τελευταία χρόνια οι ανάγκες του ανθρώπου ολοένα και τον οδηγούν ώστε να βρίσκει τρόπους για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Ένας από αυτούς είναι και η αυτόματη πώληση η οποία προσφέρει το προϊόν που επιθυμεί ο καθένας μας άμεσα ακόμα και μέσα στον χώρο εργασίας μας. Αυτήν την δουλειά την αναλαμβάνουν οι αυτόματοι πωλητές οι οποίοι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορούν να παρέχουν ροφήματα, αναψυκτικά, νερά, snacks, τσιγάρα και άλλα προϊόντα. Οι αυτόματοι πωλητές (vending machines) είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι ικανά να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε εύκολα και γρήγορα. Ο εύκολος προγραμματισμός τους και τροφοδοσία τους, τα καθιστά ιδανικά ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους για τον οποιονδήποτε. Η συναλλαγή με τον πελάτη γίνεται μέσω ενός «έξυπνου» κερματοδέκτη, ο οποίος από την μια λειτουργεί με ευρώ (νομίσματα και χαρτονομίσματα), δίνοντας ταυτόχρονα ρέστα και από την άλλη υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί κάποιος με Η/Υ ή PDA και να δει -αποθηκεύσει όλες τις πωλήσεις που έχουν γίνει στο μηχάνημα.

Π > Πωλήσεις

Πωλήσεις

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.