Η εξέλιξη του τραπεζικού δικτύου στη Στερεά Ελλάδα

Η εξέλιξη του τραπεζικού δικτύου στη Στερεά Ελλάδα

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η εξέλιξη του τραπεζικού δικτύου στη Στερεά Ελλάδα

Ανεστοπούλου, Ειρήνη Ι.

Thesis
NonPeerReviewed

2017


Στην πτυχιακή αυτή με θέμα ¨Η εξέλιξη του τραπεζικού δικτύου στη Στερεά Ελλάδα¨ γίνεται μια μελέτη για τις τραπεζικές υπηρεσίες και το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα και κυρίως στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Στο πρώτο σκέλος της εργασίας, παρουσιάζεται σε γενικές γραμμές η ανάπτυξη και η εξέλιξη των τραπεζικών δικτύων. Πιο συγκεκριμένα γίνονται αναφορές για το δίκτυο των τραπεζικών καταστημάτων, για τα εναλλακτικά κανάλια διανομής τραπεζών, για τα μοντέλα ανάπτυξης δικτύου και στο τέλος γίνεται αξιολόγηση της απόδοσης των τραπεζικών καταστημάτων. Στο δεύτερο σκέλος της εργασίας αυτής παρουσιάζεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και η εξέλιξη του. Γίνονται αναφορές για την εξέλιξη των τραπεζών γενικά, για το δομή του ελληνικού τραπεζικού συστήματος κάνοντας συγκρίσεις για την τελευταία δεκαετία καθώς επίσης και αναφορές για τα χαρακτηριστικά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και την Κεντρική τράπεζα. Στο τρίτο σκέλος της εργασίας, στο πιο σημαντικό και ενδιαφέρον κομμάτι της, παρουσιάζεται το τραπεζικό σύστημα στη Στερεά Ελλάδα. Στην αρχή περιγράφεται σε γενικές γραμμές η περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και ποιες τράπεζες υπάρχουν σε αυτήν. Στη συνέχεια, η εργασία γίνεται πιο συγκεκριμένη και αναλύει το τραπεζικό σύστημα – δίκτυο σε κάθε περιφερειακή ενότητα της Στερεάς Ελλάδας. Τελειώνοντας, παρουσιάζονται κάποια συμπεράσματα – αποτελέσματα της εργασίας για επίλογο.

Τράπεζες και τραπεζικές εργασίες
Ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.