δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Cluster ελληνικών προϊόντων. Η περίπτωση του αγροδιατροφικού τομέα
Η παρούσα πτυχιακή εργασία εξετάζει το θέμα των Cluster, εστιάζοντας στα Cluster του αγροδιατροφικού τομέα, όπου αναλύεται και η μελέτη περίπτωσης του Cluster αγροδιατροφικού τομέα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μέσα από τη θεωρητική επισκόπηση προκύπτουν το πλαίσιο λειτουργίας του Cluster, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή σε αυτό, ενώ μέσω των καλών πρακτικών δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσουμε και να αντιληφθούμε τον τρόπο λειτουργίας τους σε πρακτικό επίπεδο. Ιδίως η αναφορά στο Cluster αγροδιατροφής που γίνεται, λειτουργεί ως καλή πρακτική και ως πηγή για μεταφορά τεχνογνωσίας προς τα ελληνικά δεδομένα.
Μετά την θεωρητική επισκόπηση, γίνεται αναφορά στην ανάπτυξη Cluster αγροδιατροφής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αφού πρώτα παρουσιάζονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την εν λόγω δράση, προσδιορίζεται με ακρίβεια το πλαίσιο λειτουργίας και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες στο Cluster.
Ε > Επιχειρηματικά δίκτυα
Τ > Τρόφιμα
Α > Αγροτικά προϊόντα
Social Sciences ▶ Economics and Business Εμπόριο
(EL)
Τρόφιμα
Επιχειρηματικά δίκτυα
Αγροτικά προϊόντα
Ελληνική γλώσσα
Πρώην Αυτόνομα Τμήματα > Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.