Δημιουργία βίντεο ιστορικού περιεχομένου, με τη χρήση πολυμεσικών στοιχείων = Creation video of a historical content, using multimedia application.

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Δημιουργία βίντεο ιστορικού περιεχομένου, με τη χρήση πολυμεσικών στοιχείων = Creation video of a historical content, using multimedia application.

Δρουγούτη, Αναστασία

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2017-09

2017-09


Με την εξέλιξη της τεχνολογίας την τελευταία δεκαετία έχουν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί πολλά προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, εικόνας και ήχου. Πλέον ένας απλός χρήστης διαθέτοντας το πρόγραμμα, μια καλή σύνδεση στο internet και μια καλή κάμερα μπορεί να μοντάρει, να επεξεργαστεί και να δημιουργήσει ακόμη και επαγγελματικά βίντεο. Οι εφαρμογές αυτές διευκολύνουν τους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους επαγγελματικά βίντεο ή ψυχαγωγικές ερασιτεχνικές ταινίες οποιασδήποτε πολυπλοκότητας ενσωματώνοντας οπτικά και ηχητικά εφέ. Τα βίντεο που δημιουργούνται με τα εργαλεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διδασκαλία, παρουσιάσεις, κοινή χρήση ή απλά για ψυχαγωγία. Μέσω των προγραμμάτων δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιήσει περικοπή, αποκοπή, διαχωρισμό, συγχώνευση, περιστροφή, μίξη βίντεο κλιπ, να χρησιμοποιήσει μοντέρνα εφέ βίντεο, να επιταχύνει /επιβραδύνει την ταχύτητα του βίντεο και πολλά περισσότερα. Στην εργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί προσπάθεια ανάλυσης της πλατφόρμας του προγράμματος Power Director, και θα εξερευνηθεί ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος. Τέλος θα γίνει προσπάθεια δημιουργίας μιας πολυμεσικής εφαρμογής ιστορικού περιεχομένου για το Μαρτυρικό Δοξάτο.

Ψ > Ψηφιακή τεχνολογία
Π > Πληροφορική - Τεχνολογία

Πληροφορική - Τεχνολογία
Ψηφιακή τεχνολογία

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.