Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) κατά τη διαδικασία παρασκευής έτοιμων γευμάτων με βάση παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής: εφαρμογή - ανάλυση - επιθεώρηση

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository of the Hellenic Open University
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Thesis (EN)

2007 (EN)
Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) κατά τη διαδικασία παρασκευής έτοιμων γευμάτων με βάση παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής: εφαρμογή - ανάλυση - επιθεώρηση

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Διπλωματική εργασία

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (EL)
Hellenic Open University (EN)

Greek
English

2007
2013-12-16T11:07:51Z


Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)