Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σε μονάδα παραγωγής κηπευτικών εντός θερμοκηπίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000: 2005
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σε μονάδα παραγωγής κηπευτικών εντός θερμοκηπίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000: 2005
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.