Stability tests for beta coefficient over bull and bear market conditions

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)

Η Σταθερότητα του συντελεστή βήτα σε ανοδικές και καθοδικές περιόδους του χρηματιστηρίου
Stability tests for beta coefficient over bull and bear market conditions

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΕΛΕΝΗ

ΔΗΜΕΛΗ, ΣΟΦΙΑ
ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

This dissertation examines the behavior of beta coefficient over bull and bear market conditions in Greek banking. The selected period is 14.5.2012 to 14.5.2017. The selected Greek banks are the biggest banks today in Greece and they are Alpha Bank, Eurobank (EFG), Bank of Greece, National Bank of Greece (NFG) and Piraeus Bank.
Περιέχει πίνακες και διαγράμματα
Σε αυτή την εργασία εξετάζουμε τη συμπεριφορά του συντελεστή βήτα σε ανοδικές και καθοδικές περιόδους του ελληνικού χρηματιστηρίου. Η περίοδος που χρησιμοποιούμε είναι από 14.5.2012 έως 14.5.2017.Οι επιλεγμένες ελληνικές τράπεζες είναι σήμερα οι μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα και είναι η Alpha Bank, η Eurobank (EFG), η Τράπεζα της Ελλάδος, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (NFG) και η Τράπεζα Πειραιώς.

Διπλωματική Εργασία / Thesis

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΗΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ


Αγγλική γλώσσα

2017-09-19T05:55:19Z
2017-09-02


Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο / Hellenic Open University

0
18
80




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.