Αξιολόγηση της ικανοποίησης των λεχωίδων από τη συνεργασία με το γυναικολόγο και τη μαία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository of the Hellenic Open University
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
shareThesis (EN)

2018 (EN)
Αξιολόγηση της ικανοποίησης των λεχωίδων από τη συνεργασία με το γυναικολόγο και τη μαία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Μουτζουρούλια, Αγγελική

Βλάσσης, Ιωάννης

Περιέχει: πίνακες, διαγράμματα
Η ανάγκη της μητέρας και του εμβρύου για ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον διαβίωσης είναι ζωτικής σημασίας για την έκβαση του τοκετού και την εξέλιξη του νέου ανθρώπου και κατ’ επέκταση για την κοινωνία. Με τη συμβολή και την υποστήριξη ειδικευμένων επαγγελματιών περιγεννητικής φροντίδας εξασφαλίζεται η βέλτιστη υγεία της μητέρας και του βρέφους και βελτιώνεται η ποιότητα της παρεχόμενης περίθαλψης από το σύστημα υγείας της χώρας μας.
The need of the mother and the embryo for a quiet and peaceful environment is of paramount importance for the perinatal outcome and the development of the offspring and thus for society. With the contribution and the support of a specialized perinatal team, the best outcome for the mother and the newborn is guaranteed and the quality of maternity services as part of the national health system of our country is improved.

Διπλωματική Εργασία / Thesis

Λεχωίδα
Μαία

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (EL)
Hellenic Open University (EN)

Greek

2018-04-22
2018-05-21T14:28:09Z


Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο / Hellenic Open University

0
108
21

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)