Με ελλείψεις διαπρέπουν

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΆρθρο (EL)

2011 (EL)
Με ελλείψεις διαπρέπουν

Με εΑΑείψεις διαπρέπουν Μπορεί το υπουργείο Παιδείας να δαπανά -καλώς ή κακώς- χιλιάδες ευρώ για τις επισκέψεις και τις γνωμοδοτήσεις και τα «φώτα» που μας δίδουν εκπαιδευτικοί και εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό. Μπο¬ τημένοι σε βιβλιοθήκη, η οποία όμως κλείνει στις 3 το μεσημέρι γιατί δεν υπάρχουν υπάλληλοι για να λειτουργήσει περαιτέρω. Επίσης μία υπάλληλος εξυπηρετεί εκατοντάδες σπουδαστές. Πώς αξιολογούνται τώρα αυτοί που δουλεύουν σ' αυτό το τμήμα; Οι αξιολογητές αναφέρουν στην έκθεση τους ό- ρεί να δαπανώνται χιλιάδες ευρω για ασφαλίσεις στις μετακινήσεις υπαλλήλων, νομικών συμβούλων κ.λπ. Ομως ελάχιστα ευρώ θα ήταν αρκετά για την αγορά τουλάχιστον ενός φωτοτυπικού μηχανήματος που, όπως δείχνει η έκθεση αξιολόγησης τμήματος ΤΕΙ της Β. Ελλάδας, χρειάζεται. Βεβαίως στο τμήμα υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τοποθετημένοι σε βιβλιοθήκη, η οποία όμως κλείνει στις 3 το μεσημέ ί δ ά άλλ Με εΑΑείψεις διαπρέπουν τι εντυπωσιάστπκαν θετικά από την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχει το τμήμα. Φανταστείτε, κυρία Διαμαντοπούλου, να είχαν και φωτοτυπικό, γραμματεία και βιβλιοθήκη σε πλήρη λειτουργία. M. ΠΑΠ.

ΑΡΘΡΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (EL)
Agricultural University of Athens (EN)

2011-07-17
2011-07-17T07:30:11Z


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.