«Ε² - Λογισμικό»: Τομέας Δομικών Έργων: Εκπαίδευση επιμορφωτών

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





«Ε² - Λογισμικό»: Τομέας Δομικών Έργων: Εκπαίδευση επιμορφωτών

Γεωργούσης, Γεώργιος
Χριστόπουλος, Βασίλειος

540: Μακρόπουλος, Κωνσταντίνος Καρτσιώτης, Θεόδωρος Ρετάλης, Συμεών
255: Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών
570: Ψυχογυιός, Ιωάννης Κ.

Πρόκειται για μεταπτυχιακό εκπαιδευτικό υλικό για επιμορφωτές Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση (ΤΕΕ). Εκπονήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Επαγγελματικό λογισμικό στην ΤΕΕ: επιμόρφωση και εφαρμογή». Περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες: Το έργο «Επαγγελματικό Λογισμικό στην ΤΕΕ: Επιμόρφωση και εφαρμογή» Σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και διδακτικού υλικού. Η πρώτη ενότητα κάνει μια γενική παρουσίαση του έργου και αναφέρεται αναλυτικά στην οργάνωση και διενέργεια της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών της ΤΕΕ. Η δεύτερη ενότητα αφορά στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και διδακτικού υλικού για δύο τομείς: τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και τον Τομέα Δομικών Έργων.

Text (Education )
Text

τεχνική εκπαίδευση
διδακτικό υλικό
τεχνικά έργα
λογισμικό
δευτεροβάθμια εκπαίδευση
επαγγελματική εκπαίδευση
πρόγραμμα διδασκαλίας
εφαρμοσμένη πληροφορική
σχεδίαση με τη βοήθεια υπολογιστή
σπουδές εκπαιδευτικών


Ελληνική γλώσσα





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.