Οδηγός για τον εκπαιδευτικό: Οικονομικές Επιστήμες (Τάξη: Γ΄): Γενικό Λύκειο

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Οδηγός για τον εκπαιδευτικό: Οικονομικές Επιστήμες (Τάξη: Γ΄): Γενικό Λύκειο

570: Μαγουλά, Θεοχαρούλα (Αξιολόγηση - Συντονίστρια) Ανδρέου, Αθανάσιος (Αξιολόγηση) Καριοφύλλας, Χαράλαμπος (Αξιολόγηση) Πομώνης, Γεράσιμος (Επιστημονική εποπτεία) Ξανθή, Χαρίκλεια (Εκπόνηση) Τακάογλου, Σοφία (Εκπόνηση)

Ο Οδηγός Εκπαιδευτικού για τη Διδασκαλία των Αρχών Οικονομικής Επιστήμης λειτουργεί υποστηρικτικά σε σχέση με το αντίστοιχο Πρόγραμμα Σπουδών. Ο γενικός σκοπός είναι να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους εκπαιδευτικούς που αναλαμβάνουν την διδασκαλία του μαθήματος, στο σχεδιασμό και στην οργάνωση, τόσο της διδασκαλίας τους όσο και της μαθησιακής πορείας και καθοδήγησης των μαθητών. Ο σκοπός αυτός επιδιώκεται σύμφωνα με τους στόχους και τις παιδαγωγικές στρατηγικές του νέου Π.Σ., μέσα από την ανάδειξη της γενικής φιλοσοφίας και του παιδαγωγικού προσανατολισμού του, καθώς και των διδακτικών προσεγγίσεων που προτείνονται.

Text
Text (Guide)

διδακτικό υλικό
δευτεροβάθμια εκπαίδευση
πρόγραμμα διδασκαλίας
εκπαίδευση
οικονομική επιστήμη


Ελληνική γλώσσα

2015





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.