Αμφίφυλα πολυπεπτίδια: Σύνθεση, χαρακτηρισμός και μελέτη αυτοοργάνωσης σε υδατικά διαλύματα

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

Αμφίφυλα πολυπεπτίδια: Σύνθεση, χαρακτηρισμός και μελέτη αυτοοργάνωσης σε υδατικά διαλύματα

Γκίκας, Εμμανουήλ

727: Ιατρού, Ερμόλαος

Σε αυτή τη διατριβή μελετούμε τα αμφίφιλα πολυπεπτίδια ως προς την σύνθεση, τον χαρακτηρισμό και την αυτοοργάνωση τους σε υδατικά διαλύματα, µε χρήση τεχνικών πολυμερισμού διάνοιξης δακτυλίου των Ν-καρβοξυ ανυδριτών των αντίστοιχων αμινοξέων, καθώς και τεχνικές υψηλού κενού για τον καθαρισμό των αντιδραστηρίων και των διαλυτών. Για την σύνθεση καλά καθορισμένων πολυπεπτιδίων, αμιγών και υβριδικών, διαπιστώθηκε ότι είναι απαραίτητος ο καλός καθαρισμός των αρχικών. In this dissertation we study the synthesis, characterization and self-assembly of amphiphilic polypeptides in aqueous solutions, using the ring-opening polymerization technique as long as high vacuum techniques for the purification of all the chemicals involved (reagents, solvents). For the preparation of well-defined polypeptides, the purification of the initial monomers (N-carboxy anhydrides) is of paramount importance.

Text
Text (Thesis)

νερό
βιολογία


Ελληνική γλώσσα

2012-10-24





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.