Applications of tight-binding molecular dynamics: Studies of Ni clusters and Si-Ni chemisorption on Si(110) surface.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
E-Locus Ιδρυματικό Καταθετήριο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1998 (EL)

Εφαρμογές της μοριακής δυναμικής στην προσέγγιση της ισχυρής δέσμευσης: Μελέτη των συστάδων νικελίου και της χημιρρόφησης Si και Ni στη ν επιφάνεια Si(110)
Applications of tight-binding molecular dynamics: Studies of Ni clusters and Si-Ni chemisorption on Si(110) surface.

Λαθιωτάκης, Νεκτάριος

Οικονόμου, Ελευθέριος

Μοριακή Δυναμική στην προσέγγιση της ισχυρής δέσμευσης εφαρμόστηκε για τη μελέτη συστάδων Νικελίου (παραμαγνητικών και μαγνητικών) για αριθμό ατόμων μέχρι 55. Το ίδιο πρότυπο μοριακής δυναμικής σε συνδυασμό με τεχνική που βασίζεται στην συνάρτηση Green (Τεχνική της Xαμιλτονιανής υποχώρου) χρησιμοποιήθηκε για τη μελέτη της αναδόμησης (reconstraction) της επιφάνειας Si(110) και της χημιρρόφησης εξωτερικών ατόμων Si και Ni σε αυτή. (EL)
A Tight binding Molecular Dynamics scheme was used to study Ni clusters of the size up to 55 atoms. The same model with the inclusion of a technique based on the Green's function was used to study the reconstruction of Si(110) surtace and the chemisorption of Si and Ni external atoms on the surtace. (EN)

Τύπος Εργασίας--Διδακτορικές διατριβές
text


Ελληνική γλώσσα

1998-04-15
1998-01-01


Σχολή/Τμήμα--Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών--Τμήμα Φυσικής--Διδακτορικές διατριβές




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.