δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1862 (EL)

Στατιστική της Ελλάδος
Statistics of Greece

Greece. Ministry of the Interior. Public Finance Office
Ελλάδα. Υπουργείον των Εσωτερικών. Γραφείον Δημόσιας Οικονομίας

Πρόκειται για ανατύπωση μετά από φωτογράφηση της έκδοσης του 1862 από το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα της ΕΤΒΑ και την Εταιρεία Μελέτης Νέου Ελληνισμού το Νοέμβριο του 1991, και αποτελεί παράρτημα του περιοδικού ¨Μνήμων¨, αρ. 7. Πηγή προέλευσης είναι η ιστοσελίδα της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης "Ανέμη" του Πανεπιστημίου Κρήτης http://anemi.lib.uoc.gr/metadata/5/a/a/metadata-01-0001857.tkl, λόγω απουσίας της έκδοσης από τη Βιβλιοθήκη της ΕΛΣΤΑΤ. (EL)
Reprinted after photographing the 1862 publication of ETBA Cultural and Technological Institute and the Society for the Study of Modern Hellenism in November 1991. Annex from Journal “Mnimon”, No 7. Source: webpage of University of Crete “Anemi” Digital Library http://anemi.lib.uoc.gr/metadata/5/a/a/metadata-01-0001857.tkl, as the publication has not been located in the ELSTAT Library. (EN)

text
στατιστικές (EL)
statistics (EN)

Ελλάδα - Απογραφή πληθυσμού, 1861 (EL)
Greece - Population census, 1861 (EN)


Γαλλική γλώσσα
Ελληνική γλώσσα

1862


Εκ του Βασιλικού Τυπογραφείου (EL)
Royal Printing House (EN)

Athens




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.