Ανάλυση και Βελτιστοποίηση Διαδικασιών Λειτουργίας Φανοποιείων - Φανοβαφείων

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Ανάλυση και Βελτιστοποίηση Διαδικασιών Λειτουργίας Φανοποιείων - Φανοβαφείων

Λυρίτσης, Αναστάσιος

Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών -- Τμήμα Οχημάτων, 2013 -- α,α 5031
Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι, η καταγραφή, η ανάλυση και η βελτιστοποίηση της διαδικασίας λειτουγίας, ενός φανοποιείου που πρέπει να ενταχθεί δυναμικά και ανταγωνιστικά στην σημερινή αγορά. Η καταγραφή έγινε με ερωτηματολόγια, με συνεντεύξεις και φωτογραφίες από τα συνεργεία του νομού Θεσσαλονίκης. Τα ερωτηματολόγια είναι βασισμένα σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, στα μέσα που χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία, την ασφάλεια - υγιεινή που παρέχουν στους εργαζομένους, την χωροταξία - εργονομία των εγκαταστάσεων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η ανάλυση των ερωτηματολογίων έγινε γραφικά με την βοήθεια του υπολογιστικού προγράμματος Excel, της Microsoft και ο σχολιασμός των γραφημάτων, είναι παράθεση απόψεων, των ιδιοκτητών και των εργαζομένων από τον χώρο των φανοποιείων, καθώς και οι εικόνα που αποκομίστηκε. Έτσι λοιπόν, με βάση τα παραπάνω αναλύθηκε το υπάρχον σύστημα, βρέθηκαν οι αδυναμίες του και αναπτύχθηκε ένας αλγόριθμος διαδικασιών ο οποίος μοντελοποιήθηκε και αναλύθηκε ώστε να πραγματοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες των πελατών.

Άλλο
other
Thesis
Other

πρώτες ύλες
Οχήματα
Αυτοκίνητα
Οχήματα-Σχεδιασμός και κατασκευή
χρησιμοποιημένα ελαστικά
Αέρας-Ρύπανση
φανοβαφεία
χωροταξία εγκατάστασεων
Ρύπανση
Καύσιμα
φανοποιεία
προιόντα και υποπροιόντα
χρησιμοποιημένα ορυκτέλαια


2013-06-13T12:13:27Z


Πτυχιακές Εργασίες




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.