δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Συστήματα X-BY-WIRE σε οχήματα

Παπακώστας, Ματθαίος

Πτυχιακή Εργασία--Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών-- Τμήμα Οχημάτων,2013--αα5290
Η παρούσα εργασία παρουσιάζει τα συστήματα X-BY-WIRE σε οχήματα. Drive-by-wire, dBW, by-wire, ή x-by-wire τεχνολογία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας αναφέρεται στη χρήση των ηλεκτρικών ή ηλεκτρο-μηχανικά συστήματα για την εκτέλεση των καθηκόντων του οχήματος παραδοσιακά επιτυγχάνεται με μηχανικές συνδέσεις ενεργοποιητών. Αυτή η τεχνολογία αντικαθιστά τα παραδοσιακά μηχανικά συστήματα ελέγχου με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου με τη χρήση ηλεκτρομηχανικών ενεργοποιητών και των διεπαφών ανθρώπου-μηχανής , όπως πεντάλ και την αίσθηση του τιμονιού εξομοιωτές. Ως εκ τούτου, τα παραδοσιακά στοιχεία, όπως η κολώνα του τιμονιού , ενδιάμεσων αξόνων, αντλίες, εύκαμπτοι σωλήνες, ιμάντες, ψυγεία και servos κενό είναι και master κύλινδροι αποβάλλεται από το όχημα. Αυτό είναι παρόμοιο με τη μύγα από το καλώδιο συστήματα που χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία των αερομεταφορών.

Άλλο
other
Thesis
Other

Οχήματα
Αυτοκίνητα-Ηλεκτρικός εξοπλισμός
Συστήματα X-BY-WIRE
Ηλεκτρονικά συστήματα
Ηλεκτρικά οχήματα


Ελληνική γλώσσα

2013-12-12T16:56:08Z


Πτυχιακές Εργασίες




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.