Προστασία από επαγγελματικούς κινδύνους κατά τις συγκολλήσεις MIG/MAG

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Προστασία από επαγγελματικούς κινδύνους κατά τις συγκολλήσεις MIG/MAG

Ντούρας, Παναγιώτης
Μήνδρου, Αριστείδης

Η παρούσα πτυχιακή εργασία παρουσιάζει την προστασία από επαγγελματικούς κινδύνους κατά τις συγκολλήσεις MIG/MAG. Τα τελευταία 60 χρόνια η τεχνολογία των συγκολλήσεων καλύπτοντας τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε τεχνολογία αιχμής η οποία είναι και πολυσύνθετη και πολύπλοκη, με αποτέλεσμα να είναι απολύτως απαραίτητη τόσο η έγκυρη ενημέρωση όσο και η διαρκής επικαιροποίηση των γνώσεων όλου του τεχνικού κόσμου που ασχολείται με αυτήν. Η συγκόλληση με την μέθοδο MIG/MAG αποτελεί την πλέον σύγχρονη, εύχρηστη και πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μέθοδο συγκόλλησης, εν τούτοις παρά την ευχρηστία της εξακολουθεί να παραμένει μία δύσκολη μέθοδος συγκόλλησης με ηλεκτρικό τόξο, καθ’ όσον η ποιότητα της συγκόλλησης επηρεάζεται άμεσα από πάρα πολλούς παράγοντες σημαντικότερος των οποίων είναι η κατάλληλη ρύθμιση των μεταβλητών παραμέτρων αυτής.
Πτυχιακή Εργασία--Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών-- Τμήμα Οχημάτων,2013--αα5218

Άλλο
other
Thesis
Other

Εργασιακό περιβάλλον
MAG
Επαγγελματικός κίνδυνος
Συγκόλλησης θερμική προσομοιωτές
Προστασία
MIG
Εργασία-Διοίκηση και οργάνωση
Συγκόλληση


Ελληνική γλώσσα

2013-11-04T19:03:30Z


Πτυχιακές Εργασίες




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.