δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου

Παράσχος, Χρήστος

Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΦ--Τμήμα Πληροφορικής, 2012
Η παρούσα πτυχιακή εργασία ασχολείται µε το θέµα του ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου. Το ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο αποτελεί µια ηλεκτρονική έκδοση του παραδοσιακού (hard-copy) χαρτοφυλακίου, το οποίο ο χρήστης έχει διαθέσιµο και µπορεί να παρουσιάζει σε κάθε περίσταση. Πιο συγκεκριµένα, στη συγκεκριµένη πτυχιακή εργασία, εξετάζουµε ένα υπάρχον σύστηµα ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου και στη συνέχεια προχωρούµε στην ανάπτυξη και στην σχεδίαση ενός ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου κατάλληλο για τις ανάγκες των φοιτητών του ΤΕΙ. Ο φοιτητής έχει δυνατότητα να καταχωρεί τα µαθήµατα που έχει δηλώσει µαζί µε τις εργασίες και όλο το υλικό που διαθέτει. Το υλικό αυτό είναι προσβάσιµο από τους καθηγητές, οι οποίοι έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να σχολιάζουν τα στοιχεία αυτά. Για την ανάπτυξη της εφαρµογής έχουν αξιοποιηθεί αποκλειστικά λογισµικά και τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα.

Άλλο
other
Thesis
Other


Ελληνική γλώσσα

2015-11-11T21:34:04Z


Πτυχιακές Εργασίες

“ Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα “
“ Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece “



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.