Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος point of sale για μαγαζιά μαζικής εστίασης

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος point of sale για μαγαζιά μαζικής εστίασης

Δέδες, Αναστάσιος
Καραπιδάκης, Παύλος

Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΦ--Τμήμα Πληροφορικής, 2014
Στόχος αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία εφαρμογής Client σε Android, Client για την παραλαβή των παραγγελιών σε Tablet ή PC, η δημιουργία βάσης δεδομένων και το Administrator UI σε PC, συνθέτοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα Point Of Sale. Θα γίνει αναλυτική περιγραφή όλων των μεθόδων και των τεχνολογιών που θα χρησιμοποιηθούν με εικόνες όπου κριθεί αναγκαίο. Θα χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις ο όρος POS (Point Of Sale) για συντομία. Σε κάθε κεφάλαιο θα αναλύεται ένα μεγάλο κομμάτι του POS για παράδειγμα η εφαρμογή Client που θα τρέχει σε Android συσκευή για τους σερβιτόρους και το Chef UI που θα τρέχει σε PC ή Tablet, είναι δύο μεγάλα και διαφορετικά κεφάλαια. Ένα μεγάλο κομμάτι της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι το Administrator UI. Αυτό συμβαίνει διότι κάθε σοβαρό POS πρέπει να έχει ένα κομμάτι και από αυτή τη πλευρά, το οποίο θα μπορεί να κάνει ευέλικτη την εφαρμογή. Οι Clients που χρησιμοποιούν τα data που θα δημιουργεί ο Administrator, είναι οι χρήστες του POS στην Android εφαρμογή, και οι σεφ από PC ή Tablet. Βασικές γλώσσες προγραμματισμού και περιγραφής που θα αναλυθούν για να έρθει εις πέρας αυτό το έργο είναι στο μεγαλύτερο μέρος PHP, SQL, HTML, JAVASCRIPT, JQUERY, XML και JAVA. Tα βασικότερα εργαλεία με τα οποία θα υλοποιηθούν όλα αυτά να είναι τα Eclipse, Notepad++, phpMyAdmin, Apache Server και διάφορες συσκευές με λειτουργικό Android.

Άλλο
other
Thesis
Other


Ελληνική γλώσσα

2015-10-28T19:44:01Z


Πτυχιακές Εργασίες

“ Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα “
“ Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece “



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.