Κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρία μεταφορών και μετακομίσεων με χρήση joomla

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρία μεταφορών και μετακομίσεων με χρήση joomla

Ασλιχανίδης, Αναστάσιος

Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΦ--Τμήμα Πληροφορικής, 2012
Μέσα από την διαφήμιση και άλλες τεχνικές επικοινωνίας μια εταιρία μπορεί να αποκτήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Μεταξύ των διαφόρων μέσων προβολής το σημαντικότερο ρόλο παίζει το διαδίκτυο. Η χρήση του γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη στην ελληνική και παγκόσμια αναζήτηση αγοράς αγαθών και υπηρεσιών. Επομένως για μια εταιρία η προβολή της στο διαδίκτυο είναι υψίστης σημασίας για τα κέρδη της και την βιωσιμότητα της. Υπάρχουν πολλά εργαλεία προβολής και διαχείρισης περιεχομένου στην ηλεκτρονική αγορά που βοηθούν στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας, όπως παραδείγματος χάριν είναι το Drupal, το DotNetNuke, το Joomla! κ.α .Το Joomla! CMS είναι ένα βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, ανοικτού κώδικα και επιπλέον η χρήση του είναι απολύτως δωρεάν. Για αυτό το λόγο στη συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία έχει επιλεγεί ως βασικό εργαλείο το Joomla!. Ως βάση μελέτης έχει οριστεί μια μεταφορική εταιρία. Το παραπάνω εργαλείο αποδείχτηκε πως είναι εύκολο στη χρήση και με πολλές δυνατότητες, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της εν λόγω εταιρίας. Αφού έχει επιλεγεί το κατάλληλο template και σχηματιστεί το μενού επιλογών, εισάγεται με απλά βήματα το περιεχόμενο και η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί. Στην παρακάτω εργασία αναφέρονται λεπτομερώς όλα τα στάδια δημιουργίας της ιστοσελίδας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ευελιξία και την αξιοπιστία του Joomla!

Άλλο
other
Thesis
Other


Ελληνική γλώσσα

2015-11-03T20:38:03Z


Πτυχιακές Εργασίες

“ Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα “
“ Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece “



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.